Oua posate si salata de avocado cu naut. Sa facem un brunch in trend
Iata ca am am ajuns si la Wow Prajiturela episodul 2, pe care il fac impreuna cu Claudia si de care m-am indragostit. De ce a durat asa mult sa filmam al doilea episod? Pentru ca am vrut sa avem un spatiu profesionist, sa va aratam o filmare de si cu calitate si pentru ca ne-a fost greu sa alegem din multitudinea de retete care ne-au (ok, mi-au) venit in minte. 😉
Azi va propunem oua posate si salata de avocado cu naut. Multe dintre voi, cele care ma cititi mi-ati cerut aceasta reteta asa ca m-am gandit sa va aratam si video cum se face. Ouale posate reprezinta pentru mine, familia si prietenii mei, mic dejunul ideal. Pana acum, toata lumea a fost incantata la degustarea lor. Am fost uimita sa constat ca Claudia si baietii din echipa de productie nu au fost dati pe spate de “oule cu galbenusul moale.” Mda, si eu ma mir… “Cum sa nu-ti placa ouale posate???” 😀
Eu va zic asa: le incercati si voi si apoi imi spuneti daca vi se par la fel de geniale cum mi se par mie. Daca da, ma voi bucura mult, daca nu… hmm, cred ca voi fi tare trista. 🙂
- 2 oua
- 1 lingurita de otet
- 2 felii de paine
- 4 linguri mix de seminte
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 1 avocado
- 4-5 rosii cherry
- 1/2 conserva naut
- ulei de masline
- sare
- piper
- zeama de lamaie (optional)
- - Intr-o cratita mica punem apa la fiert, apoi adaugam otetul
- - Cand apa fierbe cu bule mici, facem un vartej cu o lingura
- - In mijlocul vartejului turnam oul, apoi il lasam sa fiarba 4 minute
- - Prajim painea (optional), apoi turnam peste felii putin ulei de masline
- si adaugam semintele
- - Scoatem ouale si le punem peste feliile de paine
- - Separat preparam o salata din avocado, naut si rosii.
Cu drag,
Praji