NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
decembrie 7, 2022
Aceste muffins sunt facute din aluatul unei prajituri pe care o face soacra mea in perioada postului.
Apoi, cand m-am gandit mai bine, chiar borsul este secretul aluatului pufos – aciditatea lui afaneaza aluatul.
Aluatul contine bors, iar asta m-a suprins cel mai mult.
Eu le-am copt la air fryer – este mai rapid si mai usor de folosit.
Mai jos va las reteta scrisa, dar si un clip sa vedeti cat de usor se fac.
Folosim ca unitate de masura o cana – aceeasi cana pentru toate ingredientele.
Mai intai amestecam intr-un bol ingredientele uscate, apoi le adaugam pe cele umede, inclusiv morcovul, si le amestecam doar cat sa obtinem o compozitie omogena.
Nu amestecam prea mult, chiar daca aluatul are cocoloase – daca amestecam prea mult vom activa glutenul si aluatul va deveni elastic, apoi, dupa coacere briosele nu vor mai fi pufoase.
Coacem la 180 de grade pentru 25 de minute.
Cu drag, Prăji.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.