NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
septembrie 17, 2013
…sau cei mai buni hribi ever!
Ca sa va faceti o idee cam cat de buni sunt, va spun ca am fost la munte cu un grup de prieteni, am luat o ladita de hribi si m-am hotarat sa pregatesc o parte din ei. Am inceput sa ii trag la tigaie (veti vedea imediat cum) si sa ii trimit portie cu portie la masa (eu, bineinteles, stateam backoffice in bucatarie). A durat aproximativ un minut pana cand au inceput sa apara unul cate unul: „Mama, astia sunt aia din lada?”; „Uau, cum ii faci? Trebuie sa-mi dai reteta!” „Nici nu eram de acord sa ii luam, n-aveam chef de tocanita. Ce rau imi parea…” Si astea au fost doar cateva pareri, nemaivorbind de fetele care s-au postat langa mine si n-au mai plecat pana cand am terminat si tigaia cu numarul zece… sau unspe, nu mai stiu sigur.
Mi-a parut atat de rau atunci ca n-am avut camera la mine sa fac niste cadre… Am zis „lasa, mai iau si acasa si ii pozez pe aia”… da’ de unde. Ajuns acasa – chemat oameni la masa- pregatit rapid 4 tigai – mancat… uitat pozat:((
Dar, din fericire hribi s-au facut anul asta cu nemiluita, iar al meu suuuper tata m-a imbucurat iarasi cu 2 ladite numai unul si unul si mi-a dat ocazia sa va arat si voua cea mai banala si totodata cea mai buna „reteta” cu hribi (zic eu :)).
II servim fiebinti ca garnitura, cu mamaliga sau, cel mai bine, simpli alaturi de un pahar cu vin.
Pofta buna!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.