Gogosari umpluți low calories/high protein (285 calorii/porție) și cele mai bune oferte din an la vase de fontă Crockpot de Black Friday
Fiecare vas de fontă de pe site-ul Crockpot, costă 299.99 indiferent de culoare, mărime, diametru etc
Rețeta:
Ingrediente – pentru 8 gogoșari:
9 gogoșari
700 kg carne de vită slabă (eu am optat pentru pulpă de vită Angus
1 ceapă albă medie
1 morcov mediu
1 legatură mică de pătrunjel
100 g orez alb
Piper proaspăt râșnit
Sare
3 linguri de ulei
Pentru sos :
1 l apă
300 g pasată de tomate sau suc de tomate
2 lingurițe amestec legume deshidratate
200 g supă de vită
1 linguriță zahar
1 linguriță otet
1 linguriță sare
1 linguriță piper
Cum procedăm:
- Spălăm bine gogoșarii, le taiem „capac” si îndepărtăm cotorul si semințele, apoi îi distribuim în cratița de fontă;
- Tocăm mărunt ceapa, morcovul, un gogoșar, patrunjelul și le călim 10 minute în altă oală de fontă;
- Adăugăm și orezul pe care îl mai călim câteva minute, apoi carnea tocată și lăsăm la foc mic 10 minute;
- Potrivim de sare si piper;
- Cu ajutorul unei linguri umplem gogoșarii
- Amestecăm toate ingredientele pentru sos și turnăm peste gogoșar
- Încingem cuptorul la 170 de grade, functia ventilație
- Punem cratiţa cu gogoșarii umpluți pe plită la foc mare până începe să fiarbă, apoi dăm la cuptor pentru o oră și jumătate – după o oră îndepărtăm capacul.
- Servim gogoșarii în sos.
- Poftă bună!