NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

File de cod in crusta de nuca

Picture of Prăji

Prăji

decembrie 6, 2013

Arome noi

Pentru ca pestele este nelipsit de pe masa noastra , pentru ca uneori ne mai si plictisim de eternele combinatii, pentru ca-mi place sa experimentez si, in safrsit, pentru ca imi place sa impartasescc cu voi experimentele reusite. Unul dintre ele este acest cod in crusta de nuca – o combinatie interesanta si aromata. Incercati-o si va veti convinge.

Cei care postesc stiu ca pana duminica este dezlegare la peste, motiv si mai bun sa incercati aceasta combinatie (inclouiti parmezanul cu o lingura de pesmet)

Lista de ingrediente (pentru doua portii)

Cum procedăm?

  • amestecam nuca cu parmezanul, asezonam
  • punem intr-o farfurie
  • in alta farfurie punem faina, iar intr-un bol batem oul, asezonadu-l si pe acesta
  • trecem pestele (evident decongelat) prin cele trei compozitii in ordinea urmatoare: faina, ou, nuca.
  • punem intr-o tava acoperita cu hartie de copt si dam la frigider pentru 10 minute
  • coacem la cuptorul preincalzit la 180 de grade C timp de 15 minute

 

Pofta buna!

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.