NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
decembrie 20, 2017
Cu totii iubim briosele. Unii pe cele clasice ,pufoase, altii, in cazul meu, pe cele umede sau cu o compozitie densa. Dar daca as putea sa unesc cele doua texturi si sa adauga cateva gusturi in plus, cum ar fi?! Ei bine, am facut cercetari, am cautat retete si in final am gasit combinatia pe gustul meu: briose dense cu mult unt, cu cacao, cu faina de migdale si interior supriza cu gem, iar pe deasupra cu frosting simplu (si crocant) de zahar.
Va invit sa inveseliti masa de Craciun cu niste briose delicioase, ninse si cochete.
Topim la foc mic untul si ciocolata, luam de pe foc apoi adaugam smantana si amestecam
Batem usor ouale, apoi le inglobam in compozitia cu ciocolata
Intr-un alt bol amestecam toate ingredientele uscate
Turnam peste ingredientele uscate si amestecam pana se omogenizeaza
Turnam compozitia in forme de briose din silicon, sau in tava clasica de briose, dar pe care am uns-o in prealabil cu unt
Punem in fiecare briosa cate 1/2 lingurita de gem
Coacem la cuptorul preincalzit la 190 de grade pentru 20 de minute
Dupa ce s-au racit, facem frostingul amestecand cele 3 ingrediente
Intoarcem briosele invers (cu partea care a stat in tava in sus)
Turnam cu lingura frosting si lasam sa se prelinga usor pe margini
Lasam sa se usuce primul strat, apoi mai adaugam inca unul
Le decoram cu merisoare/visine si frunze verzi.
Sa aveti sarbatori cu bine alaturi de cei dragi.
Cu drag, Praji.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.