NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
octombrie 1, 2024
Combinația dintre ricotta cremoasă și lămâia acrișoară este vis paradis și nu doar în deserturi. Aceste paste sunt gata în 12-13 minute și ies savuroase și aromate. Am adăugat și ceva verde, nu doar pentru culoare, ci și pentru un plus de sănătate.
Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Cât fierb pastele, într-un bol încăpător amestecăm ricotta cu zeama și coaja de lămâie, parmezanul răzuit, ulei de măsline extravirgin, sare și piper. Gustăm să vedem cât de bună a ieșit.
În ultimul minut, scoatem o cană de apă și adăugăm verdeața alături de paste, pentru a fierbe împreună încă un minut. Eu am folosit mangold sau frunze de sfeclă elvețiană, foarte sănătoase și gustoase. Dacă nu aveți, ies la fel de bune și cu spanac.
Scurgem pastele, le adăugăm peste crema de ricotta și, dacă vrem o cremă mai lichidă, turnam o parte din apa pusă deoparte;
Le savurăm calde! Poftă bună!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.