NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Tarta cu ciocolata si fructe hidratate in amaretto

Picture of Prăji

Prăji

ianuarie 28, 2013

Explozie de arome

Tarta ce urmeaza sa o prezint s-a dovedit a fi un desert irezistibil. Daca esti un iubitor al ciocolatei in general, dar mai ales al ciococlatei fine cu lapte, iti garantez ca aceasta deliciosenie te va cuceri. Dat fiind faptul ca am folosit in mare parte ciocolata cremoasa cu lapte, rezultatul a fost unul la fel de cremos si fin; unde mai pui ca fructele hidratate in amaretto si nuca usor prajita iti inunda simturile intr-un mod mai mult decat placut…

Sa nu mai lungesc vorba!

Lista de ingrediente

Cum procedăm?

  • coacem aluatul in orb ca aici
  • intr-o cratita punem smantana si o aducem la fiebere la foc mic. Cand incepe sa fiarba, luam de pe foc, adaugam untul si ciocolata si le lasam 2 -3 minute
  • intr-un bol punem la hidratat in amaretto fructele de goji si curmalele
  • intr-o tigaie prajim nucile (cand simtit mirosul nucilor inseamna ca sunt prajite)
  • dupa cele 2-3 minute amestecam ciocolata cu smantana pana cand se topeste si devine o crema fluida
  • pe aluatul racit imprastiem nucile si fructele, apoi adaugam usor ciocolata
  • lasam la frigider peste noapte

Enjoy!

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.