NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Muschiulet de porc impletit, marinat in mirodenii

Picture of Prăji

Prăji

iulie 12, 2013

Restaurant la tine acasa 😉

Dupa atatea retete light era timpul sa vin si cu o bucatica de carnita, nu-i asa? M-am gandit sa va arat si voua cum imi place mie cel mai mult muschiuletul de porc: impletit! E o friptura ideala daca aveti invitati la masa, ii veti impresiona de la „prima vedere”. Si va spun asta pentru ca invitatii mei au spus: „Friptura asta e mai ceva decat la restaurant” 🙂 Pe langa faptul ca este aratoasa, este  super gustoasa si se face usor. Sa vedem!

 

Lista de ingrediente (pentru 2 persoane)

Cum procedăm?

  • intr-un mojar amestecam (pisam) bine toate mirodeniile impreuna cu uleiul de masline
  • taiem muschiuletul in 6 felii (la mine au iesit 9 mai subtiri)
  • intr-un bol amestecam „pasta” de mirodenii rezultata, acoperim bolul cu o folie de plastic si dam la frigider pentru minim o ora pentru a se marina (puteti sa o lasati si de pe o zi pe alta; cu cat sta mai mult, cu atat este mai aromata carnea)
  • scoatem de la frigider, curatam fasiile de carne de excesul de mirodenii
  • prindem trei fire la un capat cu o scobitoare/bat de frigaruie
  • impletim in trei, apoi prindem la celalalt capata cu alta scobitoare
  • frigem pe gratar sau pe o tigaie, 3 minute pe o parte si 2 pe celalta, in functie de preferinte.

 

Pofta buna!

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.