NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Cartofi noi cu usturoi si cimbrisor

Picture of Prăji

Prăji

iulie 15, 2013

Ba-s prajiti, ba nu-s prajiti 🙂

De cand am vazut ca au aparut in piata primii catrofi noi  m-am gandit ca trebuie sa imparatasesc cu voi aceasta (mult spus) reteta. Acesti cartofi sunt alternativa  sanatoasa la cartofii prajiti in baie de ulei. Spre deosebirie de banalii cartofi prajiti acestia sunt mult mai gustosi datorita usturoiului si cimbriosorului… unde mai pui ca sunt si foarte aspectuosi. 😉

Lista de ingrediente (pentru doua portii)

Cum procedăm?

  • spalam bine cartofii
  • daca avem unii mai marisori ii taiem in doua, pe restul ii lasam intregi
  • intr-o oala punem cartofii impreuna cu o lingurita de sare, apoi ii acoperim cu apa
  • ii fierbem 8-10 minute, apoi ii scurgem
  • intr-o tigaie incingem uleiul, apoi adaugam cartofii
  • ii prajim dupa preferinte (noi ii preferam mai rumeniti)
  • cand sunt aproape gata, zdorbim usturoiul in tigaie, peste cartofi, adaugam cimbrisorul si fulgii de ardei iute si asezonam. Gata!

 

Noua ne place sa ii mancam fiebinti alaturi de o salata si un ou ochi moale.

Pofta buna va doresc!

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.