NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
noiembrie 19, 2013
Delicii de toamna in orice anotimp
Ideea acestei postari mi-a venit cand, luna trecuta, revista Good Food a declarat acest copil al meu „blogul lunii”. In casuta aceea mica din susul paginii – care mie mi-a umplut inima de bucurie – scria despre „La PrajiturEla” ca este si un blog potrivit pentru incepatori. Incepatorilor in ale bucataritului/prajituritului le este dedicata aceasta postare despre cum sa congelezi piure de dovleac, mai exact cum congelez eu piure de dovleac. Il pun la congelator dupa cum veti vedea mai jos, apoi il scot si il folosesc direct la tarte, supe, piureuri, creme. Astfel imi usurez munca, nemaifiind nevoie sa fierb, condimentez sau pasez.
Spor la lucru!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.