NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
noiembrie 27, 2013
Pentru grabitul din tine 🙂
Mancarea preferata a sotului meu este, de departe, iahnia de fasole – punct. Oricat as incerca eu sa il directionez spre alte feluri de mancare, spre alte gusturi, rezista cat rezista (maxim o saptamana), apoi intreaba: „Dar o fasole cand mai faci?” Sa nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu maria sa fasolea, dar numai gandul ca trebuie sa o las la inmuiat, apoi sa o fierb n ore, timp in care trebuie sa mai si schimb apa de cateva ori, ma exaspereaza.
Eu sunt o femeie activa (hiper activa uneroi… din pacate pentru unii), iar pazitul oalei cu fasole mi se pare o corvoada greu de indurat. Unde mai pui ca in fiecare zi ajung de la serviciu indoita de foame si cum imi place sa mananc mancare proaspata in fiecare zi (dupa 5 ani de stat in camin si mancat mancare incalzita si rasincalzita, ti se cam ia), iahnia de fasole devine astfel inamicul numarul unu.
Din fericire, in timp ce rasfoiam o carte de bucate englezeasca mi s-a aprins beculetul – nu cred ca se trezesc ei la 4 dimineata sa-si faca enghlish breakfast. Iar cum noua ne place foarte mult fasolea la conserva si o folosesc des in salate, am zis de ce sa nu incerc sa o fac personajul principal intr-o iahnie de fasole super rapida. Si ghiciti ce, rezultatul a fost mai mult decat satisfacator.
Deci daca va place fasolea la fel de mult cum ii place lui sau, o mancati pentru ca-i buna pentru organism (ca mine), incercati aceasta reteta fulger, veti fi uimiti.
Pofta buna!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.