NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
iunie 13, 2019
Stiu, francofilii ar spune ca nu exista decat un singur fel de croque monsieur. Renumitul sandvis frantuzesc, in traducere „domnul crocant”, este un sandvis simplu cu sunca si branza topita, copt cateva minute in cuptor sau, uneori, in tigaie. Varianta considerata acum clasica are, pe langa branza si sunca, feliile de paine unse cu unt si un toping de smantana amestecata cu galbenus de ou si branza care se intinde pe deasupra sandvisului inainte de a fi bagat la cuptor.
Pentru ca suntem iubitori de sandvisuri, m-am gandit sa reinterpretez clasicul mentionat mai sus si sa ii adaug in plus putina culoare, automat si gust. Am pornit de la baza clasica; dar am folosit paine cu maia; felii de branza topita cu Cedar si in interior si pentru sos; ardei capia copti si spanac proaspat. Rezultatul?! Sotul meu a spus ca este cel mai bun sandvis pe care l-am facut eu vreodata. Iar eu fac tot felul de sandvisuri.
Faptul ca am adaugat cateva ingrediente in plus l-a transformat dintr-o gustare intr-o masa in sine. Noi l-am mancat la cina alaturi de apa infuzata cu capsuni (eu), si un pahar de vin alb sec (Mircea). A fost o adevarata delectare care sunt sigura ca se va regasi de acum incolo in meniul nostru.
Mai jos va las reteta si pasii. In maxim 10 minute aveti cina, pranzul sau micul dejun gata. Va garantez ca va veti indragosti de gust si culoare.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.