NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
august 4, 2025
Suntem în plin sezon de caise și cum puteam să le onorez mai bine dacă nu într-o tartă, alături de planta mea aromatică preferată, cimbrișor
Am facut un aluat special în care am pus fulgi de cocos și cimbrișor; am înlocuit clasica cremă frangipane cu unt de arahide și am îmbăiat caisele în miere, cimbrișor și zeamă de lămâie
Ingrediente pentru blat
Ingrediente pentru cremă
Ingrediente pentru caise
• Facem un aluat de tartă, apoi îl refrigerăm – rețeta pas cu pas de aluat o găsiți pe blog;
• Amestecăm ingredientele pentru cremă, apoi caisele cu mierea, cimbrișorul și zeama de lămâie;
• Întindem aluatul, apoi crema, apoi distribuim caisele cu partea tăiată în sus;
• Coacem 25-30 minute la funcția mea preferată Circo Therm;
• Servim caldă alături de o cupă de inghețată
Cum procedăm:
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.