NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Tarta rustică, galette, cu caise, unt de arahide și cimbrișor

Picture of Prăji

Prăji

august 4, 2025

Tarta rustică, galette, cu caise, unt de arahide și cimbrișor

Suntem în plin sezon de caise și cum puteam să le onorez mai bine dacă nu într-o tartă, alături de planta mea aromatică preferată, cimbrișor

Am facut un aluat special în care am pus fulgi de cocos și cimbrișor; am înlocuit clasica cremă frangipane cu unt de arahide și am îmbăiat caisele în miere, cimbrișor și zeamă de lămâie

Ingrediente pentru blat

Ingrediente pentru cremă

Ingrediente pentru caise

• Facem un aluat de tartă, apoi îl refrigerăm – rețeta pas cu pas de aluat o găsiți pe blog;
• Amestecăm ingredientele pentru cremă, apoi caisele cu mierea, cimbrișorul și zeama de lămâie;
• Întindem aluatul, apoi crema, apoi distribuim caisele cu partea tăiată în sus;
• Coacem 25-30 minute la funcția mea preferată Circo Therm;
• Servim caldă alături de o cupă de inghețată

Cum procedăm:

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Tarta rustică, galette, cu caise, unt de arahide și cimbrișor

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.