Salata de pepene rosu cu branza feta, busuioc proaspat si miere

La mine acasa nu se mancau rosii cu branza… stiu, ciudat. Si nici pepene cu branza… Asa e la munte, branza se manaca cu ceapa si mamaliga, rosiile nu se coc, iar pepenele se mananaca simplu.  Ei bine daca nu am mancat eu in copilarie, am recupaerat la maturitate. Rosiile cu branza sunt masa principala a serilor de vara, pepenele cu branza insa, deliciul suprem. Nici nu stiu unde am vazut prima data, cred ca acum un an sau doi la Monica Foodie, pe Instagram. Mi s-a facut atat de pofta incat in ziua aceea am cumparat un pepene si am mancat aproape jumatate din el cu telemea, menta si miere.

Intre timp am mai incercat combinatii cu diferite branzeturi si ierburi. Preferata mea este cea cu branza feta si busuioc, evident si miere. Nu stiu, salata asta, daca pot sa ii spun asa, este atat de echilibrata la nivel de gust si texturi incat in momentul in care mesteci in gura ta se formeaza gustul perfect. Nu vreau sa spun cuvinte mari, insa combinatia este chiar divina. 

Salata de pepene rosu cu branza feta, busuioc proaspat si miere
Print
Ingrediente
  1. Pepene
  2. Branza feta
  3. Busuioc proaspat
  4. Miere
Cum procedam
  1. Eu am scobit cu ajutorul unei cupe speciale un pepene mic, apoi am pus intr-una dintre jumatati bilutele de pepene, branza, busuiocul si am turnat in fir subtire mierea
PrajiturEla https://laprajiturela.ro/
Vara e pe terminate, pepeni inca se gasesc, busuiocul e pe toate drumurile, feta la fel,  miere buna gasiti, nu usor, dar gasiti.

Cu drag, Praji. 

 

poate iti place si

23 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *