NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Prajitura pufoasa si umeda cu mere

Picture of Prăji

Prăji

octombrie 9, 2019

Mesele rapide sunt cele mai dorite, mai ales în aceste zile toride în care vrem să mâncăm ușor, dar gustos. Ador mâncărurile asiatice și pentru aromele lor, dar și pentru că se pregătesc în doar câteva minute.

Vă promit solemn că nu are gust și textura de carton, cum au multe preparate proteice. În plus, nu contin nici gluten.

Mențiune: în urma calculelor mele (deși rar fac asta), o bucată medie (dacă facem 8 buc) conține 6,5 g proteine și una mare (daca facem 6) contine ~11,5.

Lista de ingrediente

Cum procedăm?

Mixam ouale cu zaharul si sarea pana se dizolva tot zaharul si obtinem o spuma galben pal

Adaugam vanilia, coaja de portocala si merele si le incoproram usor cu ajutorul unei spatule

Amestecam faina cu scortisoara si praful de copt si o cernem peste compozitia cu ou si mar

O incorporam foarte usor astfel incat sa nu stricam spuma de ou

Turnam compozitia intr-o tava de 20/30 cm tapetata cu hartie de copt

Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute

O lasam sa se racoreasca in tava, apoi o scoatem pe un gratar de bucatarie , ao acoperim cu un prosop si o lasam sa se raceasca complet

O portionam in cuburi sau romburi si o pudram cu zahar

Poate fi mancata atat ca desert, cat si alaturi de cafeaua de dimineata.

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.