NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Piept de pui cu bacon

Picture of Prăji

Prăji

martie 6, 2013

…sau pui si porc la un loc 🙂

Aceasta reteta este una pe care am descoperit-o de curand… bineintnles am adaptat-o binisor pentru a obtine gustul dorit :). De atunci o pregatesc cu fiecare ocazie posibila deoarece rezultatul a fost uimitor. Daca va place gustul carnii de porc, dar evitati sa o consumati deoarece o considerati prea grasa, aceasta friptura este una ideala: mancati piept de pui (mai sanatos si mai slab) cu gust de… porc. Pam-pam!

Este o friptura usor de preparat, potrivita pentru o cina sau un pranz in familie si este gata in 20-25 de minute. Gustul va va face sa o introduceti in meniul vostru saptamanal. Preparati-o si contraziceti-ma! 🙂

Lista de ingrediente (pentru patru portii)

Cum procedăm?

  • incingem cuptorul la 200 grade C/gaz 5
  • intr-un bol punem mirodeniile si le amestecam cu cele 2 linguri de ulei, apoi adaugam bucatile de piept de pui si le ungem bine – dam deoparte
  • intr-o tigaie incapatoare punem uleiul ramas si cubul de unt
  • cand uleiul si untul s-au inchins, adaugam usturoiul, iar peste maxim un minut, pieptii de pui
  • prajim 3-4 minute intorcand la fiecare minut
  • adaugam rosiile si mai lasam pe foc 2 minute
  • peste bucatile de pui punem cate doua felii de bacon si bagam tigaia la cuptor pentru 15 minute.

Gata!

Merge de minune cu o salata verde cu ceapa si rosii.

Pofta buna va doresc!

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.