NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
septembrie 7, 2018
Astazi va prezint niste sandviciuri super simpatice din fursecuri facute in casa, umplute cu inghetata, date prin fistic prajit si maruntit sau prin zemura liofilizata (uscata) sau petale de flori glasate.
Fie ca le pregatiti pentru petrecerei de copii, fie de adulti, va garantez ca vor impresiona.
Sfatul meu este sa le faceti inainte de petrecere si sa le depozitati gata montate in caserole de plastic la congelator.
La capitolul inghetata am folosit doua sortimente speciale de la Carte d’Or: Choco Choco Parfait si Tiramisu.
Amestecam faina cu cacaoa, zaharul pudra, praful de copt si sarea
Taiem untul cuburi si il adaugam in bol peste amestecul cu faina
Frecam intre degete cuburile de unt impreuna cu faina pana obtinem constistenta unui pesmet (aceasta operatiune se poate face si cu ajutorul unui robot de bucatarie)
Adaugam oul si framantam usor pana se leaga un aluat (nu va speriati daca este moale)
Punem aluatul la frigider pentru minim 30 de minute – se poate lasa si pese noapte
Dupa ce aluatul s-a racit formam 12 bile pe care le punem in tava cu distanta intre ele pentru ca se vor dilata la coacere
Le coacem 10 minute la cuptorul preincalzit la 200 de grade
Lasam fursecurile sa se raceasca complet
Tocam marunt fisticul
Maruntim zmeura si petalele de trandafiri
Punem cate o cupa de inghetata intre 2 fursecrui si presam bine
Netezim marginile, apoi dam sandvisul astfel format prin fistic sau prin zmeura.
Faceti copiilor bunatati in casa, vor fi incantati sa va ajute apoi sa le savureze.
Cu drag, Praji.
(articol sponsorizat)
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.