NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Party cookies cu inghetata, fistic si zmeura

Picture of Prăji

Prăji

septembrie 7, 2018

Astazi va prezint niste sandviciuri super simpatice din fursecuri facute in casa, umplute cu inghetata, date prin fistic prajit si maruntit sau prin zemura liofilizata (uscata) sau petale de flori glasate.

Fie ca le pregatiti pentru petrecerei de copii, fie de adulti, va garantez ca vor impresiona. 

Sfatul meu este sa le faceti inainte de petrecere si sa le depozitati gata montate in caserole de plastic la congelator.

La capitolul inghetata am folosit doua sortimente speciale de la Carte d’Or: Choco Choco Parfait si Tiramisu.

Lista de ingrediente (pentru 12 fursecuri )

Cum procedăm?

Amestecam faina cu cacaoa, zaharul pudra, praful de copt si sarea

Taiem untul cuburi si il adaugam in bol peste amestecul cu faina

Frecam intre degete cuburile de unt impreuna cu faina pana obtinem constistenta unui pesmet (aceasta operatiune se poate face si cu ajutorul unui robot de bucatarie)

Adaugam oul si framantam usor pana se leaga un aluat (nu va speriati daca este moale)

Punem aluatul la frigider pentru minim 30 de minute – se poate lasa si pese noapte

Dupa ce aluatul s-a racit formam 12 bile pe care le punem in tava cu distanta intre ele pentru ca se vor dilata la coacere

Le coacem 10 minute la cuptorul preincalzit la 200 de grade

Sandviciurile

Lasam fursecurile sa se raceasca complet

Tocam marunt fisticul

Maruntim zmeura si petalele de trandafiri

Punem cate o cupa de inghetata intre 2 fursecrui si presam bine

Netezim marginile, apoi dam sandvisul astfel format prin fistic sau prin zmeura.

Faceti copiilor bunatati in casa, vor fi incantati sa va ajute apoi sa le savureze. 

 

Cu drag, Praji.

(articol sponsorizat)

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.