NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
octombrie 11, 2025
Am găsit brânză tofu proaspătă în magazinul asiatic de la Obor (în spate la mici, la tarabele de lângă hala veche) și am încercat o rețetă care mi-a plăcut mult. Cred că se poate face la fel și cu tofu în saramură și afumat, doar reduceți cantitatea de sare și timpul de gătire (ar putea fi suficiente doar 10 minute).
Eu am făcut rețeta cu noodles konjac, foarte slabi in calorii și bogați în fibre, dar cred că este foarte bună și cu noodles udon sau din hrișcă. Sper să vă placă!
Se taie tofu în cubulețe și se condimentează bine, iar apoi se adaugă și amidonul, având grijă să fie bine acoperit. Se gătește la airfryer pentru 20 de minute la 200 de grade, iar la jumătatea timpului se amestecă bine.
Între timp se pregătește sosul, amestecându-se bine toate ingredientele. Se gustă, pentru că îl puteți face mai dulce sau mai picant, în funcție de preferințe.
Se fierb tăiețeii, peste care se adaugă tofu crocant și sosul.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.