Da, stiu, si eu am fost mirata:)
Am auzit de aceasta combinatie si am incearcat-o acum vreo luna, cand am luat masa la bunicii sotului meu. Nu intelegeam cum adica usturoi cu visine? Ei bine, uite asa! Nu numai ca este o combinatie intersanta, dar este si una dintre cele mai bune pe care le-am mancat vreodata. Acidul si dulceata din visine rezoneaza atat de bine cu usturoiul incat iti vine sa il manaci gol. Asadar, nu se putea sa nu impartasesc cu voi acesta descoperire, desi sunt sigura ca pentru multi dintre cei care citesc, este ceva obisnuit. Opinia mea este ca cel mai bine se combina cu cartofi noi crocanti, preparati asemenator cu cei de aici. Zic sa profitati cat se mai gasesc visine si sa-i dati o sansa; sigur veti pune la congelator cateva visine doar pentru aceast mujdei cu visine. 🙂
- 4-5 catei de usturoi curatati
- o mana de visine curatate de samburi
- 2 linguri ulei de masline
- un praf de sare
- 1. zdrobim usturoiul impreuna cu sarea, apoi adaugam amestecand continuu uleiul putin cate putin (ca la maioneza)
- 2. zdrobim usor cu o furculita visinele si le adaugam peste pasta de usturoi
- 3. amestecam energic si servim
Mancati usturoi si bucurati-va de viata!
Praji 😉
No comments
eu abia astept sa gust, dar nu stiu cum i-as convinge si pe ai mei
Ha, bun asta! Poate macar culoarea ii va tenta, pentru ca daca vor gusta se vor convinge. 🙂