NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
octombrie 4, 2023
De cand am descoperit reteta lui Jamie Oliver, nu am mai făcut reteta clasica de iahnie de fasole. Nu o fac mereu ca pe cea indicata de el, insa pastrez o parte din reteta – si anume faptul ca adauga oțet balsamic si sos Worchestershire.
In plus, eu adaug și puțin sos picant, piri-piri, Sriracha sau Tabasco. Aceste trei ingrediente schimba cu totul ecuația.
Trecand la preparare in sine, fierberea fasolei nu a fost niciodata mai simpla decat e in Crockpot Turbo Express. In 20 de minute avem fasolea fiarta.
Mai jos va las un clip cu modul de preparare, apoi, in scris, reteta completa.
Spalam bine fasolea, apoi o punem in vasul crockpotului impreuna cu bicarbonatul, apoi turnam 2 l de apa
Sigilam capacul, setam supapa de presiune pe sigilat
Activam functiile „beans”, apoi „Turbo”, „high” si „start”
Dupa cele 12 minute, eliminam presiunea invartind de rotita care activeaza supapa
Turnam fasolea intr-o sita si o scurgem de zeama
Setam vasul la functia „saute”, turnam uleiul, apoi ceapa tocata mărunt
Cand ceapa a devenit translucida, adaugam carnatii taiati felii
Dupa 2 minute, adaugam restul ingredientelor
Asezonam cu sare și piper și turnam apa doar cat să acopere fasolea
Activam functia „beans”, „low”, „start”
Daca avem fasole mai veche, mai creștem timpul de gatire cu 10 minute.
Cand timpul de gatire a expirat, asteptam sa se elimine presiunea natural
Servim fasolea calda.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.