NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Cobbler cu cirese si inghetata

Picture of Prăji

Prăji

septembrie 14, 2018

Astazi va prezint o reteta de cobbler cu cirese, dar care poate fi la fel de bine facuta cu prune, caise, piersici, mere sau orice fruct este in sezon.

Asa ca e la alegerea voastra ce combinatii faceti. Ajustati cantitatea de zahar in functie de  cat de dulci sunt fructele pe care le folositi si aveti un cobbler cu ce va doriti voi. Eu am combinat acest deliciu cu inghetata, ceea ce va recoamd si voua. 😉 

Lista de ingrediente (Pentru umplutura de fructe, pentru o tava de 15/30 – 10 portii)

Lista de ingrediente (Pentru toping)

Cum procedăm?

Amestecam toate ingredientele pentru umplutura

Ungem tava cu unt, apoi turnam fructele

Intr-un bol incapator punem faina, praful de sare, zaharul si untul

Amestecam cu degetele sau mixam intr-un blender pana obtinem un pesmet

Adaugam smanata si amestecam usor cu o spatula sau lingura de lemn doar cat sa se incorporeze – nu-i nicio problema daca se fac cocoloase, asta ne si dorim

Turnam aluatul format peste fructe si il intindem usor

Coacem la cuptorul incins la 180 de grade pentru 45 de minute

Servim alaturi de inghetata

Combinati ce fructe visati, sunt sigura ca va iesi delicios.

 

Cu drag, Praji. 

(Articol sponsorizat)

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.