NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
aprilie 10, 2025
Această rețetă poate fi o alternativă pentru pasca obișnuită de Paște sau o rețetă rapidă pentru când aveți poftă de ceva dulce și bun.
Blatul:
• Topim untul, mărunțim biscuiții
• Amestecăm pesmetul de biscuiți cu migdalele și untul topit, apoi presăm blatul în chesă/formă
•Dăm la rece
Crema:
• Încălzim frișca până la punctul de fierbere, apoi adaugăm ciocolata mărunțită și dăm deoparte 2′;
• După cele 2′ amestecăm cu un tel până obținem o cremă fină- ganache;
• Amestecăm crema de brânză cu zahărul și laptele condensat;
• Amestecăm cele două compoziții, apoi adăugăm ou și amestecăm/mixăm până la omogenizare
• Turnam crema peste blat și coacem 45′ la 160°
• Decorăm cu cremă caramel când cheesecakeul este răcit complet
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.