NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
ianuarie 19, 2015
Saluate natiune si La multi ani pe 2015!
Nu, nu m-am dat la fund, n-am disparut si nici n-am renuntat la blog, insa mi-a fost al naibii de greu sa imi intru in ritm dupa cele doua saptamani de lenevealo-petrecere pe care le-am petrecut la parinti, socri, munte. Ah ca bine a fost!
Pe pagina de Facebook si Instagram am fost foarte activa, aici insa, unde e de scris, gandit, compus… muncit, mai greu. Cand am intrat pe timeline si am vazut ca sunt doar poze facute cu telefonul, doar texte scurte, rar linkuri catre blog, m-am cam suparat (pe mine). Asa ca am revenit cu forte noi, cu reteta noi, cu idei noi. Bine v-am gasit!
Astazi va invit la o reteta usoara, ideala pentru o cina din timpul saptamanii sau, de ce nu, chiar de weekend. O cina numai buna pentru ziua in care nu vreti sa va streati cu pregatirea unei retete complicate si de lunga durata.
De cand am descoperit cartofii dulci, ei nu mai lispesc din alimentatia noastra, si asta pentru ca sunt foarte versatili, se pot folosi atat la mancaruri sarate, cat si la dulciuri. Rezultatul pe care il veti obtine dupa ce scoateti tava de la cuptor, o combinatie de dulce-picant absolut delicioasa. Cartofii devin foarte moi si cremosi, iar bucatele de bacon si ardeii iuti completeaza de minune tabloul. Asadar, daca aveti chef de arome, gusturi si culori 😉 va invit sa faceti acesti minunati cartofi dulci la cuptor.
Spalam bine cartofii (nu le curatam coaja), apoi ii taiem transversal in 3-4 bucati
Intr-o tava, punem cartofii taiati impreuna cu ardeii iuti, usturoiul necuratat de coaja si baconul, apoi adaugam cimbrul si sare si piperul dupa gust
Stropim totul cu uleiul de masline si amesteacam bine totul
Bagam totul la cuptorul preincalzit la 200 de grade C pentru 30-35 de minute
Ii servim calzi.
Macati legume si bucurati-va de iarna!
Cu drag, Praji!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.