NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
iunie 5, 2019
Sunt din categoria celor care iubesc burgerii si imi place aceasta „moda”. Sa ne intelegem, cand zic burgeri ma refer la cei buni, facuti din carne adevarata si cu ingrediente proaspete. Din punct de vedere vizual si al gustului, cred ca burgerul poate satisface orice gust! Eu spun ca e greu sa ma contraziceti. 😉
Am deja pe blog cateva retete de burgeri, insa Hochland m-a provocat sa va arat o alta reteta mai delicioasa si mai apetisanta! M-am pus pe treaba, m-am documentat si am ajuns la o reteta in care am combinat ingredientele mele preferate. Ce-mi place la acest burger este ca am reusit sa echilibrez foarte bine gusturile. Prietenii mei l-au situat in topul lor – ori sunt ei draguti, ori au iesit super buni. Una dintre prietene mi-a cerut reteta imediat a doua zi, desi i-am zis ca o voi posta si pe blog, n-a mai avut rabdare.
Ingredientele acestui burger sunt: carnea de vita, de preferat antricot, care e indicat sa aiba intre 20% si 30% grasime; feliile de branza topita cu Cedar (vedeta burgerului) si in „interior” si in „exterior” si sosul meu secret – care acum nu va mai fi secret. Bine, tot la vedete as putea sa adaug si ardeiul copt, ceapa murata rapid si chiflele mele pufoase (gasiti reteta aici), facute in casa. Deci practic tot burgerul e o vedeta.
Acum ca vi l-am prezentat atat de frumos, haideti sa va prezint reteta:
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.