…sau avo toast 😉
O sa spuneti, ok, inca o reteta cu avocado facut piure. Ce are asta deosebit si nu au altele? Ei bine, pentru mine are o insemnatate in primul rand emotionala deoarece este prima reteta in care am folosit avocado, dar si pentru ca este si din mult iubita, revista culinara Good Food. Atat de rau imi pare ca nu mai apare la noi…
Aceasta bruschetta este speciala si la gust, deoarece combinatia cu avocado si peste nu este una pe care sa o intalnesti foarte des. Rezultatul acestei combinatii insa… este unul de vis. Ce nu se vede in poze este ca in pasta, pe langa avocado, zeama si coaja de lamaie, am pus si ulei picant. Reteta cerea chiar ardei iute, de obicei pun ardei, insa de data aceasta am avut, asa ca am pus doua lingurite de ulei picant.
Fie ca le faceti pentru mic dejun, pranz sau cina, aceste “avo toast” sunt pachetul ideal de nutrienti de care orgaismul are nevoie.
- 1 avocado copt
- ½ ardei iute sau 2 linguri ulei picant
- Zeama si coaja unei lamai + ½ lamiae pentru servit
- Piper
- Sare
- 4 felii de paine
- 1 conserva de sardine in ulei
- Prajim painea
- Pasam sau dam prin blender avocado si ardeiul iute (daca folosim), asezonam cu sare si pier din belsug;
- Intindem piurelul pe feliile de paine, adaugam sardine si zeama de lamiae
- Savuram la orice ora din zi sau noapte.