Bile de cascaval afumat cu branza de vaci si ceapa, in crusta de pesmet de paine cu secara ⁣

bile de cascaval afumat

The perfect beer snack: bile de cascaval afumat cu branza de vaci si ceapa, in crusta de pesmet de paine cu secara.

Aceasta este reteta pe care am fost provocata Straopramen beer de si Chef Sorin Bontea sa o reinterpretez intr-o varianta romaneasca.

bile de cascaval afumat

Ingredientele si modul de preparare:

Ingredientele:

Asadar, in loc de cheddar am folosit 200g cascaval afumat. In loc de crema de branza – 100g branza de vaci si in loc de jalapenos, 2 fire de ceapa.

Am format bile, le-am dat prin faina, ou, apoi am invelit totul intr-o crusta de pesmet de paine de secara. ⁣

La final, am prajit in baie de ulei, dar la fel de bine le putem face si in air-fryer.⁣

Bilele astea sunt #visparadis! Faceti-le si imi veti multumi.⁣

Reteta video o gasiti pe Instagram, alaturi de multe alte retete delicioase si usor de preparat.

Cu drag, Praji

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *