Vreau sa scriu acest articol de cand am gustat prima data pastele divine facute de Victor si a lui echipa. Nu va voi povesti cat de cool este acest om, pentru ca sigur stiti daca v-ati uitat la Master Chef. Am sa va spun insa ca pastele pe care le face la noul delivery Pasta Punct sunt divine.
A fi gurmand nu-i tot timpul un lucru simplu. De exemplu, de cand am inceput sa mananc paste de calitate, in special proaspete, imi este foarte greu sa mananc paste pregătite prost (iar la noi in multe locuri încă se mai pregătesc prost pastele). Pur si simplu e atat de mare diferenta incat tind sa le consider doua preparate diferite. De fapt ele sunt preparate diferite.
La Pasta Punct am gasit gustul adevarat de pasta fresca. Aluatul se face in fiecare zi si se pastreaza doar pentru 12 ore. Ce nu se foloseste, nu se pastreaza mai mult. Ce-mi place cel mai mult este ca gasca de chefi simpatici nu face doar paste italiene, ci orice fel de paste – italiene, americane, ucrainene, japoneze… chiar si taietei cu lapte. Preferatele mele raman pastele cu tarhon si ciuperci.
Sunt 3 metode prin care puteti sa va desfatati cu pastele Pasta Punct: mâncați la fata locului, chiar unde se gătesc pastele, prin comanda cu ridicare de la punctul de preparare sau cu livrare.
Dar pentru mai multe detalii va lasa site-ul lor aici.
De abia astept sa va mai arat ce locuri cool cu mancare buna se gasesc in oras.
Cu drag, Prăji .