NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
ianuarie 19, 2018
Uneori mi-e ciuda ca nu stiu de cand sunt mica unele retete. Am impresia ca a trecut mult timp in care eu nu am putut sa ma bucur de anumite minunatii pentru ca pur si simplu nu stiam de existenta lor. Asa se intampla si cu sandvisurile cu branza, facute pe grill. Cand am descoperit Grilled cheese sandwich, caci asta este denumirea generica a acestui preparat, pe un canal de You Tube, mi s-a parut ca l-am prins pe Dmnezeu de un picior. Sunt atat de versatile aceste sandvisuri incat nu ai cum sa nu le iubesti. Poti sa folosesti branza maturata, cu mucegai, cascaval, branza iute… practic orice sortiment. Poti sa le faci cu carne sau vegetariene, dulci, picante, cu legume, cu fructe , cu salata… posibilitati nelimitate.
Pentru sandvisul pe care vi-l prezint azi am folosit sincerul si clasicul „ce aveam prin frigider”. Asadar pentru a unge feliile de paine am folosit in interior smanatana fermentata, mustar si pasta iute de ardei, iar pe exterior unt. Intre felii am pus cateva felii de carnat de casa foarte uscat, nasturel (puteti folosi baby spanac), ceapa verde si, nu in ultimul rand, doua sortimente de branza – cascaval clasic si cascaval afumat.
Incercati acest tip de sandvis, veti descoperi o nou sortiment de mancare. Garantez.
Cu drag, Praji.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.