NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Grilled cheese sandwich

Picture of Prăji

Prăji

ianuarie 19, 2018

Uneori mi-e ciuda ca nu  stiu de cand sunt mica unele retete. Am impresia ca a trecut mult timp in care eu nu am putut sa ma bucur de anumite minunatii pentru ca pur si simplu nu stiam de existenta lor. Asa se intampla si cu sandvisurile cu branza, facute pe grill. Cand am descoperit Grilled cheese sandwich, caci asta este denumirea generica a acestui preparat,  pe un canal de You Tube, mi s-a parut ca l-am prins pe Dmnezeu de un picior. Sunt atat de versatile aceste sandvisuri incat  nu ai cum  sa nu le iubesti. Poti sa folosesti branza maturata, cu mucegai, cascaval, branza iute… practic orice sortiment. Poti sa le faci cu carne sau vegetariene, dulci, picante, cu legume, cu fructe , cu salata… posibilitati nelimitate.

Pentru sandvisul pe care vi-l prezint azi am folosit sincerul si clasicul „ce aveam prin frigider”. Asadar pentru a unge feliile de paine am folosit in interior  smanatana  fermentata, mustar si pasta iute de ardei, iar pe exterior unt. Intre felii am pus cateva felii de carnat de casa foarte uscat, nasturel (puteti folosi baby spanac), ceapa verde si, nu in ultimul rand, doua sortimente de branza – cascaval clasic si cascaval afumat.

Lista de ingrediente (pentru doua sandvisuri)

Cum procedăm?

  1. Ungem 2 felii cu mustar si doua cu smanatana si pasta iute
  2. Adaugam feliile de carnat, cascavalul, verdeata si ceapa, apoi lipim feliile astfel incat sa obtinem doua sandvisuri
  3. Ungem partea exterioara a sandvisurilor cu unt
  4. Punem sandvisurile pe o tigaie tip grill pana cand painea se prajeste usor si devine maronie, apoi intoarcem pe cealata parte si prodcedam la fel
  5. Luam sandvisul de pe foc si il mancam cat e cald si cu branza curgand apetisant.

Incercati acest tip de sandvis, veti descoperi o nou sortiment de mancare. Garantez.


Cu drag, Praji.

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.