NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
aprilie 7, 2022
Astazi va prezint o reteta de miel, de inspiratie greceasca, plina-plina cu verdeturi, preparata la Crockpot Turbo Express.
De cand am acest aparat nici nu mai pregatesc ciorbele, mai ales cele cu carne sau fasole, pe plita. Preparatele la Crockpot se fac rapid, cu minim de efort si fara miros in casa.
Mai jos va las un clip cu metoda de pregatire, reteta scrisa si cateva poze
Punem carnea in vasul crockpotului impreuna cu 1 linguira de sare, una de piper boabe si cele 4 frunze de dafin
Umplem vasul cu apa, punem capacul si sigilam, setam butonul de presiune pe inchis si setam modul carne, „meat” apoi turbo, apoi start
Cand timpul s-a scurrs, lasam sa se elibereze presiunea 5 minute, apoi o eliberam noi
Scoatem carnea si strecuram zeama, pe care o pastram
Curatam carnea de pe oase si o tocam cuburi
Clatim vasul Crockpotului, punem in el uleiul, ceapa, usturoiul si prazul feliate marunt si adaugam o lingurita de sare
Setam programul „sote” si le calim pentru 5-6 minute sau pana cand se inmoaie
Intre timp tocam marunt toate verdeturile
Cand ceapa, usturoiul si prazul sunt calite, adaugam carnea si toate verdeturile, turnam zeama in care a fost fiarta carnea si punem capacul
Sigilam si setam programul „soup” si, daca dorim, optiunea turbo care va reduce timpul de gatire cu 70%
Dupa scurgerea timpului, eliminam presiunea si luam capacul
Batem ouale impreuna cu zeama de la cele 3 lamai si potrivim de sare
Servim ciorba fierbinte, presarata cu fulgi de ardei iute (optional) si, daca mai dorim, cu zeama de lamaie proaspata.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.