NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
februarie 14, 2025
Aromați, frumoși și delicioși. Acești biscuiți îi vor face pe toți să se îndrăgostească, mai ales dacă-i pregătiți în forme de inimioară❤️💫
Sunt perfecți pentru luna iubirii, dar și pentru orice altă perioadă din an, simpli, pudrați cu zahăr sau unși cu gem.
Facem fiecare aluat pe rand
Punem fainurile, untul si zaharul intr-un bol (sau in robotul de bucatarie) si mixam pana obtinem o compozitie asemenatoare cu pesmetul
Adaugam oul si mai mixam cateva secunde, pana cand aluatul incepe sa se adune intr-o bila.
Il rasturnam pe o suprafata tapetata cu faina, il framanatam un pic pana cand devine omogen.
Intindem aluatul si dam formele dorite. Aici este momentul sa va jucati cu imaginatia voastra.
Biscuitii se coc la 180 de grade, aproximativ 10 minute, dar trebuie verificati dupa primele 8, caci depinde de cat de subtire ati intins aluatul. Sunt gata cand au marginile tari si foarte putin rumenite.
Se pot consuma simpli, pudrati cu zahar sau unsi cu gemul preferat si lipiti doi cate doi.
Recomandarea mea este sa faceti o cantitate dubla de aluat – o parte o folositi atunci iar restul o puneti la congelator. Se pastreaza foarte bine chiar si cateva luni. Cand vreti sa il folositi, il scoateti cu cateva ore inainte si il lasati sa se dezghete usor la frigider.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.