NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
iunie 13, 2013
Da, iubesc rubarba!
Cu rubarba e poveste lunga… Cunosc acest „fruct” din copilarie, cand mama ne facea compot si ni-l servea pe post de bautura racoritoare in toiul verii. Din pacate perioada in care nu am mai auzit de ea a fost destul de lunga, dar din fericire, prin 2008 a reaparut in viata mea. Nu va spun cam cat de mare mi-a fost bucuria, dar mai mult, cat de mare a fost mirarea sotului meu cand a auzit/vazut prima oara rubarba – vreun an a tot facut glume pe aceasta tema… cred ca i se parea amuzanta denumirea in sine. A facut el cat a facut glume pana cand a devenit un iubitor al acestui fruct pe care eu il transform in tarte, cruste, compoturi, mai pe scurt deserturi, de cate ori am ocazia.
Asadar m-am gandit sa va arat si voua cum sa faceti o tarta cu rubarba si capsuni, cremoasa si aromata, un pic acrisoara, dar suficent de dulce, crocanta si siropoasa… ce mai, mega delicioasa!
*60 g faina=2linguri cu varf
* Putem sa o mancam ca atare sau alaturi de o cupa de inghetata de vanile.
S-aveti pofta!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.