Cand cei de la Heinner mi-au propus sa ofer cadou cititorilor mei un multicooker am fost mai mult decat incantata. Conditia a fost sa il incerc eu mai intai. Cadou, cadou, dar trebuie sa vad si eu care e treaba cu el. Citisem despre multicookere ca sunt ca vasele de slow cooking, insa pe langa functia de slow cooking acestea au multe alte functii. Asa este, multicookerul pe care il vedeti in poze are functii cu care poti face orez, iaurt, tocane, paine, terci si multe altele. Pe mine m-a atras cel mai mult functia de iaurt. Am multe prietene care fac iurt acasa – este mult mai sanatos decat cel cumparat din comert. Cum l-am primit asta a fost primul lucru care l-am pus sa faca. Nu am avut lapte de tara si am folosit lapte din comert de 3,5% si un iaurt mic tot din comert, dar a […]
Hamburger clasic
Onest si regulamentar Nu mai facusem de mult un burger. Imi era super pofta, nu atat de burger in sine, cat de a-l face de la A la Z – chifla, chiftea, sos. Spre deosebire de reteta de burger pe care o am deja pe blog, in care chifteaua este din carne de porc (sau jumatate vita jumatate porc, nici nu mai tin minte) combinata cu ou, pesmet, ceapa, mustar si mirodenii, astazi vin la voi cu o chiftea simpla, ca la carte. Dupa ce am rascolit internetul si m-am documentat la prietenii nostri americani, recunoscuti pentru burgerii lor, am ajuns la concluzia ca burgerii de vita sunt cei mai buni. Chifteaua sa fie facuta doar carne asezonata. Majoritatea recomada antricotul deoarece este o carne mai grasa, ori caren de vita 70% carne 30% grasime. Din pacate, desi am o carmangerie buna in cartier, doamnele de acolo nu a vrut […]